Selecteer een pagina

Voor de gemeente Amsterdam werk ik regelmatigĀ  bij verschillende diensten en stadsdelen, a.i. op locatie of losse klussen. Hieronder wat communicatieproducten die ik voor de gemeente Amsterdam maakte.

Bereikbaarheid, de kracht van de Zuidas

De Zuidas is een van de best bereikbare gebieden van Amsterdam. Toch zijn de bouwwerkzaamheden op de Zuidas soms een belemmering voor het verkeer. Een brochure om bewoners en bedrijven goed te informeren over werkzaamheden en de gevolgen die deze hebben voor de bereikbaarheid.

Lees de brochure

1 Aanvraag, 1 Vergunning

In 2010 werd de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht, oftewel WABO ingevoerd. Ik werkte een klein jaar als a.i. communicatieadviseur WABO bij Stedelijk Programma Regelgeving en Handhaving van de gemeente Amsterdam. Deze brochure is een van de producten die ik daar gemaakt heb.

Lees de brochure

Osdorp Journaal

Meer dan drie jaar was ik eindredacteur van het Osdorp Journaal. Vergaderingen leiden, artikelen uitzetten, zelf schrijven en alles redigeren, het hoorde er allemaal bij. Met de fusie van de stadsdelen werd Osdorp opgeheven. Dit is het laatste Osdorp Journaal.

Lees het Osdorp Journaal